GO atlas airtours logo
Loading
google logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Prijavite se za naš newsletter
unosom svoje e-mail adrese
karta svijeta

Pregled putovanja po zonama:

Vijetnam

Cijena od 6.990 kn
Period: Od 06.10. do 13.10.2018.


Vijetnam express

8 dana / 5 noćenja

1. dan:            ZAGREB - HANOI

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova za Dubai. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let EK130 (Emirates) u 15:35 sati za Dubai. Dolazak u Dubai u 23:05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Hanoi na liniji EK394 (Emirates ) u 03:30 sati. Noćni let.

2. dan:            HANOI

Dolazak u Hanoi predviđen je u 13:05 sati. Nakon carinskih formalnosti organizirani prijevoz prema gradu i panoramska vožnja gradom do hotela. Smještaj u hotel. Kraći odmor te odlazak na poslijepodnevni razgled grada. Razgled grada: Hanoi Old Quarters i jezero Sword. Tijekom razgleda odlazak na jednosatnu vožnju rikšama starom kolonijalnom jezgrom, do jezera Sword, uz zaustavljanje kod hrama Ngoc Son. Po završetku razgleda povratak u hotel, noćenje.

3. dan:            HANOI

Doručak u hotelu, te nastavak razgleda: obilazak mauzoleja Ho Chi Minha, Ho Chi Minhova kuća (tradicionalna kuća bila je mjesto stanovanja Ho Chi Minha u razdoblju od 1958. do 1969. godine i ostala je sačuvana kako ju je slavni vijetnamski državnik ostavio), trg Ba Dinh, pagoda na jednom stupu koja je izgrađena još 1049. godine i važan je simbol grada, posjet najstarijem i prvom sveučilištu u Vijetnamu, Hram književnosti, koji će vas uvesti u svijet filozofije konfucijanizma. Ručak tijekom razgleda (uključen u cijenu). Nakon ručka obilazak Etnološkog muzeja te u nastavku odlazak na kazališnu predstavu odnosno tradicionalnu lutkarsku predstavu na vodi, s glazbom i plesom lutaka, te povratak u hotel na noćenje.

4. dan:           HANOI - HALONG

Slobodan dan za osobne programe. Predlažemo fakultativni izlet do zaljeva Halong. Cjelodnevni izlet započinje vožnjom kroz rižina polja do zaljeva Ha Long, nazvanim "osmo čudo svijeta", koji je pod UNESCO zaštitom. Vožnja tradicionalnim drvenim brodom, smaragdnim zaljevom, uz zaustavljanje na plutajućem ribarskom selu uz razgled tipične plutajuće kuće. Ručak na brodu (uključen u cijenu; morski plodovi, riba). Zaustavljanje kod špilje Thien Cung, uz razgled. Nakon završetka vožnje brodom, slijedi vožnja do Hanoia, te povratak u hotel. Slobodna večer za osobne programe. Noćenje.

5. dan:           HANOI – HO CHI MINH

Nakon doručka, odjava iz hotela, te transfer do zračne luke i prijepodnevni let za Ho Chi Minh, koji je ekonomski centar zemlje i najveći grad Vijetnama. Po dolasku razgled grada. Grad je osnovan 1698. godine, bio je sjedište francuske kolonije Cochinchina, poznat kao Saigon, sve do 1976.godine.
Obilazak bivše Predsjedničke palače, Muzej rata, kineska četvrt s kanalima i hramovima, tržnica Ben Thanh te šetnja glavnim trgovačkim ulicama kao što su Dong Khoi, Nguyen Hue. Nakon završetka razgleda grada, slijedi vožnja do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan:           HO CHI MINH - DELTA RIJEKE MEKONG

Slobodan dan za osobne programe. Predlažemo fakultativni izlet Delta rijeke Mekong. Cjelodnevni izlet započinje vožnjom do My Tho, glavni grad delte, 75 km južno od Ho Chi Minha. Vožnja brodom deltom Mekonga, uz uživanje u slikama svakodnevnog života uz rijeku, rižinim poljima, plutajućim tržnicama, uz zaustavljanje na jednom od otoka. Ručak tijekom izleta (specijaliteti regije). Povratak u hotel, noćenje.

7. dan:          HO CHI MINH – CU CHI TUNELI (fakultativno) - DUBA

Slobodan dan za osobne programe do vremena transfera u zračnu luku. Predlažemo prijepodnevni fakultativni izlet Cu Chi Tuneli. Nakon doručka, odlazak na izlet do 70tak km udaljenih Tunela Cu Chi, koji su sagrađeni tijekom američko-vijetnamskog rata. Uvid u podzemni život gerilaca tijekom rata. Po završetku razgleda kraće slobodno vrijeme za osobne programe, te povratak u Ho Chi Minh. Slobodno poslijepodne za individualne razglede i kupovinu ( predlažemo obilazak Hram Cara od Žada ). Večernji transfer u zračnu luku i prijava na let na liniji EK393 (Emirates) u 23:55 sati za Dubai.

8. dan:          ZAGREB

Dolazak u Dubai u 04:15 sati, te nastavak leta za Zagreb na liniji EK129 (Emirates ) u 08:30 sati. Dolazak u Zagreb u 12:35 sati.

First minute cijena aranžmana po osobi:  6.990 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi:         7.490 kn

Napomena: first minute cijena vrijedi do 15.05. ili do popunjenja određenog broja mjesta!

Obvezna doplate: zrakoplovne pristojbe: 2.590 kn, napojnice vozačima i vodičima (40 USD – plaćanje na licu mjesta),vize prema navedenom.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.100 kn

Fakultativne doplate - obavezna prijava prilikom rezervacije:

 • Halong zaljev – 490 kn
 • Mekong Delta – 390 kn
 • Cu Chi Tuneli – 250 kn

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi  na relaciji Zagreb – Dubai – Hanoi -Ho Chi Minh –Dubai  – Zagreb,
 • lokalni letovi Hanoi - Ho Chi Minh u ekonomskoj klasi,
 • tri noćenja Hanoi, dva noćenja Ho Chi Minh u hotelima 3* u standard dvokrevetnim sobama s obrocima prema programu,
 • sve razglede i obroke prema programu,
 • vožnja rikšama i lutkarska predstava-Hanoi,
 • lokalne vodiče na engleskom jeziku,
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
 • prijevoz klimatiziranim autobusima na destinaciji,
 • zakonsku jamčevinu,
 • troškove organizacije, pripreme  i  prodaje.

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata  (2.590,00 kn -podložna promjeni-točan iznos se utvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte),
 • troškovi vize – obavezna doplata (vijetnamska USD 45-dobiva se na licu mjesta),
 • napojnice vodiču i vozaču - obavezna doplata na licu mjesta (40 USD),
 • dodatne obroke, izlete,
 • prijenos prtljage,
 • usluge koje nisu navedene u programu,
 • osiguranje od rizika otkaza,
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljage (preporučujemo, moguća rezervacija u agenciji),
 • sve što nije izrijekom navedeno pod "cijena uključuje".

Napomene: Kategorizacija hotela u Vijetnamu odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se može razlikovati od europske. U slučaju nepredviđenih situacija uzrokovanih eventualnim kašnjenjem na letovima aviokompanije odnosno otkazivanjem leta, Organizator putovanja napravit će sve radnje da se šteta umanji u danom trenutku, dok je aviokompanija odgovorna putnicima direktno odgovoriti na  nastalu štetu. Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja karte. Ukoliko je razlika uvećanje, naplaćuje se od putnika do polaska. U slučaju promjene letova od strane avio kompanije, putnici će biti obaviješteni o novim vremenima letova od strane agencije. Prilikom rezervacije programa potrebno je dostaviti agenciji kopiju putovnice.

Minimalni broj putnika: 15

GO12

rezervacija putovanjaPoklonite putovanje

slična putovanja

aktualna putovanja