GO atlas airtours logo
Loading
google logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Prijavite se za naš newsletter
unosom svoje e-mail adrese
karta svijeta

Pregled putovanja po zonama:

Nizozemska

Cijena od 2.790 kn
Period: Od 16.08. do 19.08.2018.


Amsterdam, zrakoplovom

4 dana / 3 noćenja

*Vrijednost više: uključen izlet Sjeverna Holandija – Zaandam, Zaanse Schans i Edam!

1. dan:       ZAGREB - AMSTERDAM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1942 iz Zagreba za Amsterdam u poslijepodnevnim satima (redovi letenja u napomeni). Dolazak u Amsterdam, po dolasku transfer autobusom u hotel. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u središte grada do trga Dam na kojem se nalazi Kraljevska palača iz 1655. g. i spomenik nizozemskim žrtvama Drugog svjetskog rata, te do poznate amsterdamske Četvrti crvenih svjetiljki. Noćenje.

2. dan:      AMSTERDAM/izlet SJEVERNA HOLANDIJA: ZAANDAM-ZAANSE SCHANS-EDAM

Doručak. Poslije doručka odlazak na izlet u "idiličnu Nizozemsku", Nizozemsku vjetrenjača, kanala, klompi, zelenih pašnjaka i ribarskih kuća: posjetit ćemo tri ljepuškasta mjesta u blizini Amsterdama. Odlazak u Zaandam na rijeci Zaan, udaljen 15 km od središta Amsterdama, nekoć središte nizozemske brodogradnje. Na sjeverozapadu od Zaandama nalazi se Zaanse Schans, muzej na otvorenom koji sa svojim starim vjetrenjačama i šarenim kućicama priziva davna vremena i pokazuje kako se nekoć živjelo. Posjet manufakturi klompi i sira. Na povratku ćemo posjetiti lijepo središte ljupkog Edama, gradića poznatog po siru i fantastičnoj brodogradnji. Po povratku u Amsterdam nastavak razgledavanja grada javnim prijevozom i pješice. Odlazak s voditeljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova "Noćna straža"! - i muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih slikara. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. U večernjim satima fakultativna vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel (na datumima 26.7. i 16.8. vožnja brodom prethodni dan). Noćenje.

3.dan:   AMSTERDAM/fakultativno izlet JUŽNA HOLANDIJA: SCHEVENINGEN-DEN HAAG-ROTTERDAM-GOUDA

Doručak. Danas preporučujemo izlet na jug zemlje (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Na početku dana posjetit ćemo Scheveningen, sjevernomorsko ljetovalište poznato po svojoj dugoj šetnici i molu koji se dužinom od 400 m prostire u Sj. more. Nakon stanke za šetnju ili kavu odlazak prema obližnjem Haagu, središtu nizozemske vlade i prebivalištu kraljevske obitelji, trećem gradu po veličini u zemlji. Najvažnija znamenitost grada je Mauritshuis, muzej smješten u klasicističkoj građevini u povijesnom središtu grada, galerija s neprocjenjivom zbirkom flamanskih i nizozemskih majstora među kojima se ističe Vermeerova "Djevojka s bisernom naušnicom". Poslije kraćeg slobodnog vremena nastavljamo prema Rotterdamu, "Manhattanu na rijeci Maas", najvećoj europskoj luci i gradu koji zadivljuje svojom suvremenom arhitekturom. Potpuno razrušen u 2. svjetskom ratu,  Rotterdam je jedan od najmodernijih gradova Europe, gdje god da se nađete možete vidjeti fantastične primjerke vrhunske arhitekture, među kojima se izdvaja fantastična tržnica sagrađena 2014.g., veličine nogometnog igrališta. Odlazak na Euromast toranj (doplata na licu mjesta),  visok 186 m s kojeg se pruža fantastičan pogled na grad. Za kraj dana posjetit ćemo na povratku u Amsterdam prekrasan gradić poznat po siru: Goudu. Središte gradića vrlo je slikovito: glavnim gradskim trgom dominira gotička gradska vijećnica, a crkva St. Janskerk na južnom dijelu trga najviša je crkva u Nizozemskoj i u sebi skriva najljepše crkvene prozore u zemlji. Povratak u Amsterdam u kasnim poslijepodnevnim satima.

4. dan:    AMSTERDAM - ZAGREB

Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1941/1939 iz Amsterdama za Zagreb prema redovima letenja navedenim ispod programa. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi:  2.790 kn

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.190 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.190 kn

Doplata za izlet Južna Holandija (prilikom rezervacije aranžmana, min. 15 putnika): 520 kn

Soba s pomoćnim ležajem: na upit!

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Amsterdam - Zagreb,
 • ručnu prtljagu do 12 kg,
 • uslugu voditelja putovanja,
 • smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom,
 • transfer od/do zračne luke u Amsterdamu,
 • razglede pješice s voditeljem putovanja,
 • izlet Sjeverna Holandija,
 • te troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe,
 • prtljagu veću od 12 kg (doplata 390 kn za prtljagu do 23 kg),
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
 • karte javnog prijevoza,
 • karte za vlak,
 • putno osiguranje,
 • fakultativne sadržaje te
 • troškove osobnih narudžbi

Cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica:

 • Rijksmuseum 17,5 €/mladi ispod 18 gratis;
 • Van Gogh muzej 17 €;
 • vožnja brodom po kanalima 15 €;
 • Kuća Ane Frank 9 €

Red letenja:

KL1942  05APR  ZAGAMS          1525 1730    

KL1941  08APR  AMSZAG          1210 1400 

Napomene: Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja KLM-a objavljenom u studenom 2017. godine i podložna su promjeni.

Minimalni broj putnika: 20

GO01

rezervacija putovanjaPoklonite putovanje

slična putovanja

aktualna putovanja