GO atlas airtours logo
Loading
google logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Prijavite se za naš newsletter
unosom svoje e-mail adrese
karta svijeta

Pregled putovanja po zonama:

Irska

Cijena od 4.230 kn
Period: Od 03.10. do 06.10.2019.


Dublin

City break

4 dana/3 noćenja, zrakoplovom iz Zagreba

Grad književnosti, glazbe i dobre glazbe

Vrijednost više: fakultativni izlet u glavni grad sjeverne Irske, Belfast!

1. dan: ZAGREB - DUBLIN

Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom za Dublin na liniji OU 512 u 7:40 sati. Po dolasku u Dublin u 9:30 sati ukrcaj u autobus i transfer do hotela na području grada, uz kraću panoramsku vožnju. Po dolasku u hotel odlaganje prtljage u za to namijenjenu prostoriju  i odlazak javnim gradskim prijevozom u središte grada. /NAPOMENA: u dublinskim hotelima ulazak u sobe nije moguć prije 15 sati, nerijetko i kasnije./ Prošetat ćemo središtem grada, uz rijeku Liffey na kojoj su se smjestili zanimljivi mostovi kao što je stari Half Penny Bridge, te posjetiti slavni Trinity College, najstarije od triju sveučilišta u Dublinu, s poviješću dužom od pet stoljeća – osnovala ga je 1592.g. engleska kraljica Elizabeta I.. Impresivna je stara čitaonica knjižnice s vrlo vrijednim rukopisima, među kojima se posebno ističe slavna "Book of Kells", oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku. Slobodno vrijeme za ručak, a u nastavku dana prošetat ćemo do poznate Katedrale sv. Patrika, najveće irske crkve. Njezina je gradnja započela 1191.g., a u njoj je nekoć bio dekan slavni Jonathan Swift, autor "Guliverovih putovanja" koji je tu i pokopan. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Ne sumnjamo da ćete prošetati do Temple Bara, zabavne gradske četvrti omiljene i među lokalnim stanovništvom. U tom živahnom i slikovitom dijelu grada nalazi se mnogo barova, restorana i pubova u kojima svatko može pronaći zabavu za sebe, a četvrt koja nekoć i nije bila na glasu danas je jedan od simbola grada gdje se nalaze sjedišta mnogobrojnih instituta i ustanova. Vikendom u Temple Baru otvara se tržnica živežnih namirnica, a u blizini su i poznati sajam knjiga, odnosno sajam dizajnera. Povratak u hotel javnim prijevozom s voditeljem putovanja ili u individualnom aranžmanu. Noćenje.

 2. dan: DUBLIN

Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom do središta georgijanskog Dublina poznatog po zanimljivim, živo obojanim vratima: prošetat ćemo od zanimljivog Grand Canala prema Merrion trgu gdje se nalazi rodna kuća slavnog Oscara Wildea, prema parku St. Stephens Green. Pješački ćemo razgled završiti posjetom Guinness Storehouse pivovari, odnosno muzeju (doplata za ulaznicu na licu mjesta), mjestu gdje se proizvodi slavni Guinness kojeg možete na kraju posjeta i iskušati na vrhu zgrade u zanimljivom Gravity Baru. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Svakako prošetajte središnjim trgovima i ulicama, posjetite neki od brojnih besplatnih muzeja poput Nacionalne galerije ili provedite dan u predivnom Phoenix Parku gdje stanovnici vole provoditi slobodno vrijeme, a obitelji posebno vole Phoenix park jer se u njemu nalazi i zološki park. U Dublinu ćete svakako moći uživati i u kulinarskim blagodatima koje se sastoje od brojnih ribljih jela i specijaliteta poput lososa, janjetine i sezonskog povrća. A za željne kupovine uputite se na ulicu Grafton, najljepšu trgovačku ulicu. Noćenje.

3. dan: DUBLIN: fakultativno cjelodnevni izlet u BELFAST

Doručak. Slobodan dan za uživanje u Dublinu, posjete muzejima, brojnim parkovima, poznatom zološkom vrtu, itd. Preporučujemo doplatu za fakultativni izlet do glavnog grada Sjeverne Irske, Belfasta (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum za realizaciju 15 putnika), koji je posljednjih nekoliko godina grad koji privlači sve više turista. Utemeljen 1177. godine, Belfast je lučki grad s odličnom ponudom restorana, trgovina, kulturnom ponudom, itd. Posjetit ćemo Titanic Belfast multimedijalni centar (doplata za ulaznicu na licu mjesta), smješten u novoj i modernoj četvrti Titanic, u kojoj je građen najslavniji brod 20.st. Slobodno vrijeme nakon posjeta Titanicu i povratak u Dublin u poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

4. dan: DUBLIN - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let zrakoplovom iz Dublina za Zagreb u jutarnjim satima na liniji OU 513 u 10:20 sati, dolazak u Zagreb u 14:05 sati po lokalnom vremenu.

First minute cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:4.230 kn

Redovna cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:       4.430 kn

(Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.090 kn uključene u cijenu)

First minute popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 890 kn

Fakultativni izlet u Belfast /minimum 15 putnika: 540 kn

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

Cijena paket aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb - Dublin - Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • uslugu voditelja putovanja
 • smještaj u hotelu 3/4* na području Dublina u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s irskim doručkom
 • transfer od/do zračne luke u Dublinu
 • troškove organizacije i prodaje

Cijena paket aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike osim onih izrijekom navedenih kao uključene
 • fakultativni izlet u Belfast
 • putno osiguranje (preporučujemo!)
 • trošak javnog prijevoza
 • napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju
 • fakultativne sadržaje
 • troškove osobnih narudžbi

Napomene:

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Dublinu, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlines objavljenom u prosincu 2018. godine i podložna su promjeni.

 Minimum prijavljenih putnika: 20

GO01

rezervacija putovanjaPoklonite putovanje

slična putovanja

aktualna putovanja